Wie zijn wij

Met groot enthousiasme hebben wij in 2010 een verwaarloosde  boerderij gekocht. Bea is jarenlang werkzaam geweest in de facilitaire dienstverlening.

Later heeft  zij als orthopedagoog,  gewerkt in het voortgezet onderwijs. Dirk is 25 jaar in de land- en tuinbouw werkzaam geweest en werkt nu als directeur  bij Rabobank Nederland.

Wij houden allebei van het platteland en van mensen om ons heen. De boerderij is een centraal punt voor de familie, kinderen en kleinkinderen. Dirk is iedere zaterdag aan het werk op het erf, in de schuur of bij de koeien op het land. Hij wordt hierbij geholpen door de zoons en kleinzoons.

Wij vinden het mooi om mensen te ontvangen en te laten delen in de ruimte, de sfeer en de omgeving van de boerderij. Dat doen wij vanuit een christelijk-sociale levenshouding. Wij houden ervan het mensen naar de zin te maken. Wilde feesten tot in de kleine uurtjes met veel lawaai past niet bij ons. De zondag is voor ons een dag van rust, samen en  met de familie, we doen dan geen commerciële activiteiten.